Annoying's World// .: The all 'new'(s) begin

The all 'new'(s) begin

Assalamualaikum

haha lama gilaaaa x hapdet last update 3 Mac :p

Masa tu dekat dikiu lagi but now ? dah lebih sebulan kut masuk uia ni ><

p/s : nampak x kesibukan tu macam mana ngehs :')

Oh ni nak cerita , hari sabtu ni insyaAllah ai ada konvo but sadly my parents cant go watching me :;(
soooooooo sad.

Reason , drive kereta jauh-jauh tp tup tup sorang je mak ayah boleh masuk dewan. Yang lain tu xyah cite ah. sama je macam duk umah kaaan .

Tp xsedih sangat lah , sebab dah jumpa ummi ngan abah minggu ni :)

Family Gathering at Cameron Highland !!!!!!!!
and I'll miss each second time that we alls go through.

sesiapa yg rajin datanglahhh nanti ai bagi pas masuk tu ^^

doakan yaaaaaaaaaaaa :)

p/s : tengah gigih counting days for sem break . huhahi .

i hope that next year or next sem , we'll move to Gambang. ;p
Lagi dekat nak balik rumah !
i dunno whylah homesick sangat semenjak due menjak tige menjak ni ha.

Doakan saya dan rumet saya :D
.•°¤*(¯`★´¯)*¤°Terima Kasih Sudi Membaca.•°¤*(¯`★´¯)*¤°

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Afifah Aziz